Sinulla on 0 tuotetta muistilistalla. Muistilista

Tuotteitamme myyvät sisustusliikkeet ja rautakaupat  kautta maan. 
Käänny oman paikkakuntasi sisustusliikkeen puoleen ja tiedustele tuotteitamme. 
Pystymme myös toimittamaan tuotteet myymälään nopeasti – usein jopa seuraavaksi päiväksi.
Katso jälleenmyyjät kartalta

Palautuslomake

Tästä löydät palautuslomakkeen (.PDF/ .DOC) tuotepalautuksia varten. Palautuksista on aina sovittava Suomen AM-Markkinointi Oy:n asiakaspalvelun kanssa.

 

PALAUTUSEHDOT
Palautuksesta on aina sovittava Suomen AM-Markkinointi Oy:n asiakaspalvelun kanssa. Myös siinä tapauksessa, että kyseessä olisi virheellinen toimitus. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä. Huomautusaika on 8 päivää tavaran vastaanotosta.
Tavara on palautettava 7 päivän kuluessa huomautuspäivästä Suomen AM-Markkinointi Oy:n varastoon Poriin Suomen AM-Markkinointi Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti. Suomen AM-Markkinointi Oy ei korvaa kuljetuksessa vaurioituneita tai kadonneita tuotteita, jos rahtikirjassa ei ole asianmukaista merkintää.
Varastovalikoiman ulkopuolelta asiakkaan pyynnöstä tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Suomen AM-Markkinointi Oy:n korvausvastuu kaikissa virhetapauksissa rajoittuu tuotteen kauppahintaan jälleenmyyjälle.
Virheellistä tuotetta ei saa palauttaa ennen kuin Suomen AM-Markkinointi Oy on antanut palautusluvan ja -ohjeet. Ilman lupaa palautettuja tuotteita ei vaihdeta tai lunasteta.
Tuote on aina palautettava alkuperäispakkauksessaan eikä niissä saa olla hinnoittelu- tai muita merkintöjä. Poikkeuksen tähän muodostaa vain laatuvirheeseen perustuva
palautus. Virheelliset tuotteet on palautettava toimittajalle etiketteineen. Palautukseen on liitettävä Suomen AM-Markkinointi Oy:n palautuslomake.

 

 

Jaa Facebook Twitter Pinterest
Muistilistalla ei ole tuotteita.